2012 was een succesvol jaar voor het iGGIS framewerk!

2012 was een succesvol jaar waarin met het iGGIS framewerk veel gemeente apps zijn ontwikkeld, waarin nieuwe modules zijn ontwikkeld en waarin het initiatief is genomen om samen met Qmatic een iGGIS event te starten!

Nieuwe klant

Het nieuwe jaar kan niet beter beginnen door te melden dat de gemeente Venlo ook heeft gekozen voor een eigen app op het iGGIS framewerk. De gemeente Venlo heeft o.a. gekozen voor de module Melding openbare ruimte die zei door ons laten uitbreiden met een XML koppeling.

Nieuwe website

Het iGGIS framewerk is continu in ontwikkeling. Nieuwe modules worden dankzij de intensieve samenwerking met een aantal gemeenten geregeld toegevoegd. Zo vormt  het iGGIS framewerk de basis voor úw gemeente-app.  Alle informatie omtrent het iGGIS framewerk is eind 2012 gebundeld in deze nieuwe website. Bezoek geregeld onze nieuwe website en ontdek de ongekende mogelijkheden!

Uitnodiging kennissessie: “Afspraak met de gemeente? Gewoon via de app”

Op dinsdag 5 februari 2013 organiseert Seneca samen Qmatic een interactieve kennissessie over het maken van afspraken via een gemeente-app! Kom langs en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden! Ervaar zelf hoe burgers een afspraak maken via de app, een QR-code ontvangen en deze via de smartphone gebruiken om zich in het gemeentehuis aan te melden. De kennissessie “Afspraak maken? Gewoon via de app” vindt plaats op dinsdag 5 februari 2013 bij Qmatic in Katwijk. De sessie duur van 11.00 tot 13.00 (inclusief lunch) en is kosteloos te bezoeken. Schrijf u nu in voor deze interactieve sessie via de evenementenpagina op de website van Seneca.

Nieuwe module: Afvalkalender

Naast de interactieve modules ‘Melding Openbare Ruimte’ en ‘Afspraak maken’ bieden wij sinds kort ook de interactieve module’ Afvalkalender’ aan. In deze nieuwe module raadplegen gebruikers na het opgeven van hun postcode en huisnummer heel eenvoudig de afvalkalender van hun wijk. De module toont informatie in de app, maar kan ook eenvoudig via een Web Widget in uw website worden opgenomen. Uiteraard leest u meer over deze module op deze website.

Statistieken

Gemeenten die gebruik maken van het iGGIS framewerk krijgen elke maand via e-mail een update van de statistieken. Binnenkort zijn deze statistieken ook te bekijken via de nieuwe iGGIS-beheeromgeving. De beheeromgeving wordt binnenkort beschikbaar via deze website.