Afvalkalender

De module Afvalkalender is een interactieve module. Gebruikers raadplegen na het opgeven van hun postcode en huisnummer eenvoudig de afvalkalender van hun wijk. Gebruikers kunnen een locatie opslaan en kunnen per afvalsoort een pushbericht instellen. De module Afvalkalender toont informatie in de app, maar kan ook eenvoudig via een webwidget in een website worden opgenomen.

De afvalkalender kan binnen een paar stappen worden geraadpleegd. Gebruikers versturen hun postcode en huisnummer naar het iGGIS framewerk waar het afvalkalendersysteem draait. De gebruiker krijgt van dit systeem de afvalsoorten en datums terug die voor de opgegeven wijk gelden.

In de app kan de gebruiker voor de opgegeven wijk per afvalsoort een pushbericht instellen. Bij het instellen kiest de gebruiker een dag (ophaaldag of dag van te voren) en een tijdstip waarop de gebruiker het pushbericht wenst te ontvangen. 
 
De module Afvalkalender is gekoppeld met een op het iGGIS framewerk ontwikkeld afvalkalendersysteem. De gemeente beheert via het beheersysteem van het iGGIS framewerk eenvoudig zijn eigen afvalkalender.
 
De module Afvalkalender is in abonnementsvorm beschikbaar voor gemeenten. Deze module kan worden opgenomen in een eigen gemeente app op basis van het iGGIS framewerk en in de landelijke app iGGIS.

 

Screenshots Afvalkalender Web Widget zoekscherm

Web Widget Afvalkalender

Screenshots Afvalkalender Web Widget zoekresultaat

Web Widget Afvalkalender