Nieuwe gemeente Heerlen app beschikbaar

Vanaf nu is de gemeente Heerlen app beschikbaar in de Google Play Store en Apple App Store. Hiermee zet de gemeente Heerlen de volgende stap in de digitale dienstverlening. “We willen het onze inwoners zo makkelijk mogelijk maken, om hun zaken digitaal af te handelen, deze app draagt daar aan bij”, aldus demissionair wethouder Fred Gillissen.

Informatief en interactief

Via de app op hun smartphone melden inwoners direct dat er iets kapot is of dat ergens zwerfafval in de openbare ruimte ligt. Verder toont de app evenementen en kan men heel makkelijk informatie over producten en diensten van de gemeente raadplegen of bestuurlijke informatie opzoeken. De app ontsluit deze informatie vanuit www.heerlen.nl en www.overheid.nl.

Binnenkort in de app

De app is nog volop in ontwikkeling en wordt komende tijd uitgebreid met meer producten en diensten. Omdat de gemeente Heerlen op afspraak werkt, wordt er gewerkt aan een module die het mogelijk maakt om via de Heerlen app direct een afspraak te maken. Hiervoor wordt er op dit moment een koppeling gebouwd met het klantgeleidingssysteem G-BOS van JCC Software.

Heerlen-app Downloaden

De Heerlen-app is beschikbaar voor iPhone, iPad en Android-toestel. De app is gratis te downloaden via de Apple App Store en Google Play Store.