iGGIS 2.0 nú beschikbaar in Apple App Store en Android Market

Ruim een jaar geleden werd de eerste versie van de gratis app iGGIS via de Apple App Store aangeboden. De populariteit van de gratis app is in korte tijd zo snel gegroeid, dat een nieuwe, verbeterde en breed in te zetten versie niet meer kon uitblijven. Vanaf 24 juni 2011 is iGGIS 2.0 dan ook beschikbaar voor de Apple iPhone, Android Smartphones én de Apple iPad.

Met iGGIS wordt gemeentelijke informatie interactief getoond, gebaseerd op geografische coördinaten. Deze mobiele applicatie (app) is beschikbaar voor álle gemeenten van Nederland. Vrij beschikbare overheidsinformatie van de gemeente wordt met iGGIS ter plaatse gepresenteerd op een Smartphone. Nieuws, persberichten, evenementen, bekendmakingen, vacatures, bestuurlijke informatie en producten en diensten worden op een heldere manier in beeld gebracht.

iGGIS verniewd!

Naast een nieuw logo en vernieuwde lay-out, biedt iGGIS nu ook ondersteuning voor de iPad, Android en Retina display. De app is en blijft gratis beschikbaar voor gebruikers. Gemeenten kunnen zich kosteloos registreren, zodat hun algemene gegevens, nieuwsberichten en bestuurlijke informatie op iGGIS wordt getoond. Voor een klein maandelijkse bedrag, worden ook de bekendmakingen en producten en diensten van de gemeente getoond. Geregistreerde gemeenten ontvangen bovendien statistieken van het aantal raadplegingen van iGGIS voor hun gemeenten. Bij niet geregistreerde gemeenten wordt na 500 raadplegingen per maand de vertoning kort onderbroken.

Download iGGIS 2.0

Nieuwsgierig? Download iGGIS voor de iPhone en iPad in de App Store, download iGGIS voor Android in de Android Market.