Lancering app gemeente Zevenaar

De gemeente Zevenaar heeft een eigen app gelanceerd op basis van het iGGIS framewerk. Wie wil weten wat er te doen is in de gemeente Zevenaar, kan dit nu ook vinden met de Zevenaar app.

Zevenaar App

Met de app kunnen gebruikers thuis of onderweg via smartphone of tablet de evenementen bekijken. Door de samenwerking met inDeLiemers.nl is er een uitgebreid overzicht van activiteiten die in de gemeente Zevenaar worden georganiseerd. Daarbij kunnen evenementen met anderen gedeeld worden en kan een eigen lijst met favorieten worden samengesteld.

Één app voor gemeentelijke diensten

De kracht van deze nieuwe vorm van digitale communicatie is dat je de informatie altijd en overal binnen handbereik hebt”, laat burgemeester De Ruiter van de gemeente Zevenaar op de gemeentelijke website weten.

Naast de evenementen, biedt de app ook actueel nieuws van en algemene informatie over de gemeente. Afhankelijk van het gebruik en de behoefte komen er in de toekomst meer functionaliteiten en onderwerpen bij.

De gemeente Zevenaar roept haar burgers via de website dan ook op om suggesties voor toevoegingen aan de app door te geven.