Evenementen

De module Evenementen toont de evenementen die plaatsvinden in een gemeente. Indien mogelijk voegt het iGGIS framewerk GEO-data toe aan het evenement, zodat deze ook op een digitale kaart wordt getoond. Evenementen kunnen met of zonder afbeelding worden getoond.

De module Evenementen doet dienst als een portaal. Vanuit de evenmenten worden gebruikers doorverwezen naar de website van de gemeente. Ook kunnen de gebruikers de evenementen delen via e-mail of Twitter.

Het enige wat een gemeente hiervoor hoeft te doen is het beschikbaar stellen van XML-feed met daarin de evenementen. Het iGGIS framewerk importeert deze informatie waarna de informatie in de app kan worden getoond.

De module wordt gevoed door een XML-feed met evenementen die uw gemeente via een website aanbiedt. Is uw gemeente niet in staat om evenementen via een XML-feed aan te bieden? Wij helpen graag met het zoeken naar een partner die deze informatie-feed voor u kan bieden.

De module Evenementen is in abonnementsvorm beschikbaar voor gemeenten. Deze module kan worden opgenomen in een eigen gemeente app op basis van het iGGIS framewerk en in de landelijke app iGGIS.