Beheerpagina iGGIS toont App-statistieken

Gemeenten die zich geregistreerd hebben voor de app iGGIS en gemeenten die een eigen app hebben laten ontwikkelen op basis van het iGGIS-framewerk weten sinds kort alles over het gebruik van de apps. Alle deelnemende gemeenten zijn in januari voorzien van persoonlijke inlogcodes, waarmee zij toegang krijgen tot waardevolle gebruikersstatistieken.

Tot voor kort werden deelnemers per e-mail voorzien van de gebruikersstatistieken per gemeente. Nu de informatie online in een afgeschermd gedeelte getoond wordt, komen de statistieken pas echt tot leven. Door het gebruik van diverse grafieken en tabellen wordt het gebruik van de app en de verschillende modules overzichtelijk in beeld gebracht.
 
De eerste reacties van de gemeenten waren lovend en sporen aan om gemeenten te blijven verassen met nieuwe mogelijkheden. Zo liet een tevreden deelnemer ons weten: “Ik moet zeggen dat het een verademing is om een keer ‘zomaar’ iets aangeboden te krijgen waar je ook daadwerkelijk behoefte aan hebt en wat nog werkt ook!”.