Module overzicht

Hieronder vindt u een actueel overzicht van onze modules. Kom geregeld terug voor nieuwe informatie!

 • Algemene informatie
  De module Algemene informatie toont de contactgegevens en de zetelverdeling van de gemeente. Onder contactgegevens staan o.a. het adres, maar ook het telefoonnummer van de gemeente. Met één druk op de knop belt de gebruiker naar de gemeente. Snel en eenvoudig.

  Lees verder

 • Actuele informatie
  Met de module Actuele informatie blijft de gebruiker altijd up-to-date. De module toont actuele informatie van de gemeente. Denk bijvoorbeeld aan nieuwsberichten, persberichten en vacatures.

  Lees verder

 • Bestuurlijke informatie
  De module Bestuurlijke informatie toont alle functies van het gemeente bestuur met de daarbij horende personen. Ook worden de politieke partijen getoond met de daarbij horende personen.

  Lees verder

 • Overige informatie
  De module Overige informatie toont informatie die afkomstig is uit gemeentegidsen. Denk bijvoorbeeld aan contactgegevens van overheidsinstellingen, stichtingen en sportverenigingen. Door de eenvoudige opzet van deze module vindt de gebruiker snel de juiste informatie.

  Lees verder

 • Bekendmakingen
  De module Bekendmakingen is een interactieve module. De module Bekendmakingen toont een overzicht van alle bekendmakingen binnen in een gemeente, maar kan ook de bekendmakingen tonen van locaties die door een gebruiker zijn opgegeven. De bekendmakingen worden door iGGIS voorzien van GEO-data, waardoor ze ook op een digitale kaart worden getoond en als pushbericht naar een gebruiker kunnen worden verstuurd.

  Lees verder

 • Producten en diensten
  De module Producten en diensten toont alle gemeentelijke producten van de gemeente. Denk bijvoorbeeld aan een paspoort, bouwvergunning, rijbewijs of subsidieaanvraag. De module Producten en diensten zijn onderverdeeld in de categorieën particulieren en ondernemers.

  Lees verder

 • Evenementen
  De module Evenementen toont de evenementen die plaatsvinden in een gemeente. Indien mogelijk voegt het iGGIS framewerk GEO-data toe aan het evenement, zodat deze ook op een digitale kaart wordt getoond. Evenementen kunnen met of zonder afbeelding worden getoond.

  Lees verder

 • Melding openbare ruimte
  De module Melding openbare ruimte (MOR) is een interactieve module. Gebruikers maken met de module Melding openbare ruimte ter plaatse een melding met een foto en (eventueel via GPS) ook de locatie van de melding.

  Lees verder

 • Afspraak maken
  De module Afspraak maken is een interactieve module. Gebruikers maken met de module eenvoudig een afspraak met de gemeente. De afspraak wordt bevestigd met een afspraaknummer, die kan worden meegenomen naar het gemeentehuis.

  Lees verder

 • Afvalkalender
  De module Afvalkalender is een interactieve module. Gebruikers raadplegen na het opgeven van hun postcode en huisnummer eenvoudig de afvalkalender van hun wijk. Gebruikers kunnen een locatie opslaan en kunnen per afvalsoort een pushbericht instellen. De module Afvalkalender toont informatie in de app, maar kan ook eenvoudig via een webwidget in een website worden opgenomen.

  Lees verder